Tapijt

De voordelen van tapijt

Bij Brok Interieur in Hengelo weten we alles van van tapijtvloeren en vloerbedekking. Zo heeft tapijt vele voordelen en die vertellen wij u graag. Een goed tapijt gaat lang mee, zorgt voor warmte en rust in uw leefruimte en is natuurlijk warm aan uw voeten! Door de isolerende werking van tapijt in combinatie met een ondertapijt kunt u al snel 5% op uw energiekosten besparen. Bovendien zorgt tapijt voor een uitmuntende akoestiek in uw woonruimte. Ten slotte zorgt tapijt in tegenstelling tot een harde vloer voor minder stofdeeltjes in de lucht wat weer ten goede komt aan uw gezondheid. De stofdeeltjes worden niet door de lucht verspreid bij elke beweging, maar vastgehouden door het tapijt.

Kwaliteitsmerken

Bij onze woningtextielafdeling wordt gewerkt met de beste merken tapijt zoals Parade, Bonaparte, Desso en van besouw. U heeft de keuze uit wol, polyamide, katoen of een combinatie van deze materialen met elk specifieke eigenschappen.

Service, advies & ontzorgen

Maak kennis met de mogelijkheden die tapijt voor biedt. Onze adviseurs en stoffeerders hebben al ruim 80 jaar ervaring in het inrichten van woonkamers, slaapkamers, maar ook projecten zoals wachtkamers, directiekamers of gehele kantoren. Goede service en advies op maat is bij ons vanzelfsprekend. Tevens kunnen wij zorgen dat de vloer wordt geegaliseerd en het oude tapijt wordt verwijderd. Neem contact op voor meer informatie en we laten u alle mogelijkheden zien. Het advies krijgt u van ons gratis en natuurlijk komen we ook de maten nemen. 

Daarom Brok Interieur

  • Wij komen gratis inmeten
  • Thuisadvies op maat
  • Ontzorgservice: wij halen uw meubels uit uw huis en leggen de vloer zodat u zo weinig mogelijk dient te regelen
  • Alles in één hand
Filters
Selectie verfijnen
Merk
  1. Desso (3)
  2. Parade (5)
  3. Bonaparte (1)

 

Bezoek onze woonwinkel

Brok Interieur - Vestiging Wonen
Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126