Vloerbedekking

Smaak blijft een persoonlijke kwestie en hier zullen we ook zeker niet over gaan twisten met u. Wel kunnen we u aan de hand van uw voorkeuren vergelijkbaren soorten tapijt en karpetten laten zien die ook vast en zeker bij u in de smaak zullen vallen. Dat is het voordeel van het ruime assortiment vloerbedekking van Brok Interieur: er zit altijd wel iets voor u bij!

Op het gebied van vloerbedekking bekijken we graag samen de mogelijkheden in onze woningtextielwinkel. U kunt van de vele merken waaronder Tarkett, Desso, Parade, Novilon of Marmoleum stalen bekijken in onze winkel. Samen met u bespreken we de voor- en nadelen van de verschillende soorten vloerbedekking zodat u een vloer krijg met de juiste eigenschappen. Zoekt u bijvoorbeeld een vloer die voor een betere akoustiek zorgt in uw woonruimte of bent u op zoek naar een slijtvaste vloer van PVC? Kom kijken en voelen in onze winkel.

Vloerbedekking voor particulier en bedrijf

Naast de particuliere markt richt Brok Interieur zich ook op vloerbedekkingen voor bedrijven en instellingen. Zoekt u een geschikte vloer voor een school, kantoor of zorginstelling? Graag bespreken we met u de mogelijkheden.
 
Filters
Selectie verfijnen
Merk
 1. Desso (5)
 2. Fatboy (1)
 3. Brink & Campman (2)
 4. Parade (6)
 5. Therdex PVC vloeren (1)
 6. Tarkett vloeren (4)
 7. Ntgrate (1)
 8. Leolux (2)
 9. Perletta (2)
Toon minder Toon meer

 

Bezoek onze woonwinkel

Brok Interieur 
Drienerstraat 47-49
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pagina:
 1. 1
 2. 2