Sunway 70 mm standaard horizontale jaloezieën

De nieuwe uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en techniek. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

Horizontale jaloezieën van aluminium
Het kleurbeeld is fris en eigentijds, met veel naturellen en sprankelende kleuren. Sunway biedt 4 lamel breedtes: 16 mm, 25 mm, 50 mm en de stoere 70 mm.  Sommige lamellen hebben een bijzondere finish met bijvoorbeeld een suède of glanseffect.  Er zijn effen lamellen en lamellen met prints. Ook zijn er lamellen met een decoratieve perforatie. In totaal is er keuze uit ruim 500 items. De collectie biedt bijpassend ladderkoord en een serie ladderbanden in fraaie uni kleuren of met dessin.

Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie horizontale jaloezieën
Merk Sunway

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Sunway 70 mm standaard horizontale jaloezieën

70 mm standaard horizontale jaloezieën

+ + VERGROOT