Waterbedden

Het bed is de meest intieme plaats in uw huis. Samen gezellig ontbijten, tv kijken en lezen. Twee zielen, één gedachte, één bed. Maar het bed is primair toch ook een rustplaats, de plek om door slaap nieuwe energie op te doen. Dat klassieke gegeven, optimaal slaapcomfort, is de kerngedachte geweest bij het ontwikkelen van een serie even rustgevende als stijlvolle waterbedden. Want slapen op water is de meest natuurlijke manier van slapen. Water stuwt en ondersteunt, water stimuleert en vitaliseert. Op water komt u tot rust.

Cascade waterbedden

Cascade is een topmerk op het gebied van waterbedden en heeft kwalitatief zeer hoogstaande producten. De watermatrassen met het topflex vinyl zijn de laatstse jaren sterk verbeterd. De lasnaden en vuldoppen zijn allemaal dubbel geseald. Dit betekent dat lekkages nagenoeg niet meer voorkomen en andere problemen tot het verleden behoren. Op het Cascade topflex vinyl zit 10 jaar volledige garantie. De keramische warmte-elementen die in de Cascade waterbedden worden gebruikt zijn zeer energiezuinig.

Alivio waterbedden

Als alternatief voeren wij nog het merk Alivio waterbedden. Het verschil zit in het gebruikte vinyl van de watermatras. Hier krijgt u 5 jaar volledige garantie.  

Wij hebben een specialist in huis op het gebied van waterbedden. Hij kan u helder en transparant alle voordelen en eigenschappen  over het slapen op water uitleggen.
Kom vrijblijvend de verschillende stabilisatievormen van een waterbed voelen en ervaren. De waterbedden worden zeer vakkundig geïnstalleerd. Voor het verhuizen van waterbedden kunt u ons ook inschakelen. Tevens hebben wij een waterpomp voor de verhuur wanneer u besluit het waterbed zelf te gaan verhuizen of verplaatsen. Verder hebben wij diverse onderhoudsmiddellen voor het waterbed zoals conditioner, vinylreiniger en ontluchtingspompje. 

Filters
Selectie verfijnen

 

Bezoek onze woonwinkel

Brok Interieur - Vestiging Wonen
Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126

 

Bezoek onze beddenwinkel

Brok Interieur - Vestiging Slapen
Drienerstraat 49
7551HK Hengelo
Tel: 074 2426010

Routebeschrijving

Openingstijden

Ons verhaal