Silvana Larimar hoofdkussen

€ 99,00

Silvana Support: Sommige producten onderscheiden zich omdat ze op hun gebied radicaal vernieuwend waren. Met gedurfde innnovaties werden ze grondleggers van ontwikkelingen, die tot op heden maatgevend zijn. Zo'n product is Silvana Support. Alweer meer dan 25 jaar geleden ontstond een nieuw concept voor een hoofdkussen, dat recht deed aan het belang van een goede lighouding. Een concept dat zijn waarde heeft bewezen. Want aan Silvana Support , het kussen met neksteun, geven meer mensen de voorkeur dan aan enig ander hoofdkusse. Ideale slaaphouding: Het Silvana Support hoofdkussen geeft precies de juiste ondersteuning aan uw hoofd en de nekwerfels. En dat is een derde van de kwetsbare wervelkolom ! Om goed te kunnen uitrusten moet daarin geen inspanning zitten. Met Silvana Support slaapt u ontspannen en comfortabel. Schoudercontour: Een speciaal gevormde neksteun die de schouder volgt. Dit is ' het beste uit twee werelden' : comfortabel maar ook ontspannend en ondersteunend. Uitgebreid etiket: Altijd bij de hand: wasvoorschrift en adviezen voor een lang en comfortabel kussenleven. Ritssluitingen: Hiermee kuntu bijv. De neksteun verwijderen, voor een wasbeurt of ter vervaning. Of u kunt de hoeveelheid vulling in de bovenvakken doseren om de zachtheid van uw Silvana Support aan te passen. Larimar: Bovenvakken: Vulling met 100% pinfoam latex mini sticks De zijvakken zijn iets steviger gevuld dan het middenvak. Gezichtjes op het kussen: Laten zien hoe u Silvana Support op de juiste wijzew gebruikt Neksteun: Talalay latex Schoudercontour: Speciaal gevormde neksteun voor een perfecte pasvorm Hardheid: Heel stevig Tip: Voor lange mensen is er een Silvana Support hoofdkussen dat aan de bovenzijde is ingekort. De overgebleven diepte van 40 cm is voor ider mens ruim voldoende. En hierdoor wordt uw bed effectief maar liefst 20 cm. langer !
In showroom? Ja

* Verplichte velden

€ 99,00
Voeg toe aan winkelmandje

Levertijd: 8-10 werkdagen

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Silvana
Levertijd 8-10 werkdagen
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Silvana Larimar hoofdkussen

Larimar hoofdkussen

+ + VERGROOT