Pullman Boxspring Cornwall

€ 3.398,00

Boxspring Cornwall

Robuust hoofdbord te combineren met Silverline en Goldline boxsprings, vast of elektrisch verstelbaar. Hoofdbord is gelijk aan bedbreedte, ca. 12 cm. dik en ca. 110 cm. hoog dit is incl. 6 cm. hoge klossen onder het hoofdbord.

U heeft de keuze uit alle matrassen uit de Pullman collectie, matrassen zijn ook gestoffeerd te leveren dan in combinatie met een comforttopper.

Bij deze boxspringcombinatie kunt u kiezen uit diverse stoffen en kleuren. Ook de klossen onder het hoofdbord en de poten onder de boxsprings zijn in diverse kleuren leverbaar.

Prijs is met vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrasen in de maat 160/180 x 200/210. excl. comforttopper.

In showroom? Ja

* Verplichte velden

€ 3.398,00
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Pullman
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Pullman Boxspring Cornwall

Boxspring Cornwall

+ + VERGROOT