Pastoe Vision

Normale prijs: € 2.955,00

Aanbiedingsprijs: € 2.475,00

Vision van Pastoe is ontworpen vanuit de filosofie om een kast als compositie deel van de architectuur te laten zijn. Het uitgangspunt van de Pastoe Vision is één greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte, hoogte en breedte. Fronten sluiten door middel van een druksysteem. Met slechts één vorm kan eindeloos worden gevarieerd in volume, kleur en lijnenspel. De mogelijkheden in compositie zijn onbeperkt; van een 3-dimensionaal reliëf tot een grafisch raster van lijnen en vlakken, van een serie sideboards tot een architectonisch landschap van volumes, van object aan de wand tot onderdeel van de wand.

3D advies

Laat u adviseren over de verschillende variaties die Vision van Pastoe biedt. Het ideale wandmeubel op maat. Kom naar de winkel voor een 3D advies. Wij zullen voor u, uw Pastoe Vision ontwerpen en in uw woonkamer visualiseren. Speel net zo lang met de elementen totdat u het ideale wandmeubel gevonden heeft. Maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Getoonde prijs betreft combinatie JS022, h36 x w216 x d45 in de Joost Selectie uitvoering

In showroom? Ja
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Pastoe
Levertijd ca. 8 weken
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Pastoe Vision

Vision

+ + VERGROOT