Pastoe Pure

€ 2.515,00

Een strakke geometrie en een ragfijne afwerking zijn de opvallendste kenmerken van dit ingetogen kastsysteem. De naam lag vervolgens voor de hand: Pastoe Pure. De heldere vorm wordt benadrukt door de dunne afdekbladen. Pure van Pastoe biedt ongekende mogelijkheden om te variëren. Er is keuze uit een staand of hangend model.Fronten zijn zowel met als zonder greep te verkrijgen. De grepen zijn te verkrijgen in twee breedtes. De staande kast wordt geleverd met een sober onderstel. Dit verfijnde frame kan de kleur van de kast krijgen of zilvergrijs gelakt of in RVS.

 

3D advies

Laat u adviseren over de verschillende variaties die Vision van Pastoe biedt. Het ideale wandmeubel op maat. Kom naar de winkel voor een 3D advies. Wij zullen voor u, uw Pastoe Pure ontwerpen en in uw woonkamer visualiseren. Speel net zo lang met de elementen totdat u het ideale wandmeubel gevonden heeft. Maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Getoonde prijs betreft de combinatie E436, h143 x w128 x d45 met vier deuren op een frame. Inclusief vier schappen

In showroom? Nee
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Pastoe
Levertijd ca.8 weken.
In showroom? Nee

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Pastoe Pure

Pure

+ + VERGROOT