Totaaladvies

Hulp nodig bij het vinden van de juiste woonoplossing? Bij Brok Interieur vindt u alles voor een moderne levensstijl. Van 3D-interieuradvies en kleuradvies voor uw woonkamer tot aan slaapadvies en ideeeen en inspiratie op het gebied van vloeren en raambekleding. We komen graag bij u thuis om u advies te geven over uw inrichting. En het mooiste is, alle kwaliteitsproducten zijn in onze drie speciaalzaken te bezichtigen. 

Meedenkend 

"Niets in onmogelijk". Dat past ons wel. Samen met u streven we naar de optimale oplossing. Van klassiek naar iets eigentijdser, of een kleine ruimte efficient inrichten? Ook wanneer die oplossing in eerste instantie niet mogelijk lijkt.

Beleven & Meemaken

Geen moment om u te vervelen in onze winkel. Laat u verassen door onze eigentijdse meubelcollectie met topmerken, gepresenteerd in een adembenemende setting. 

Menig koopzondag wordt voorzien van een aantrekkelijke activiteit in de vorm van een leerzame workshop of een barista die heerlijke koffiemelanges voor u serveert. Ook kunt u bij ons terecht voor een inspirerende expositie met kunstwerken.

Meubelen op maat

Een groot deel van de meubelen die wij verkopen zijn volledig naar uw wenst te personaliseren. Zo zijn de meubelen die in onze showroom staan in vele leer en stofsoorten en kleuren te bestellen. Ander kleur stiksel? Houten pootjes of RVS-look? Geen probleem bij Brok Interieur. Graag tekenen wij uw wandmeubel op maat in ons 3D-programma. Zo ziet u uw wandmeubel vitueel in uw huiskamer! Ook herstofferen wij uw meubelen. Vraag naar alle mogelijkheden in onze winkel. 

Vakmanschap sinds 1932

Al meer dan 80 jaar staat Brok Interieur voor een moderne levensstijl op het gebied van wonen, slapen en textiel. Met 80 jaar ervaring mogen we gerust stellen dat we ons hebben ontwikkeld tot specialisten. Graag laten we u kennis maken met onze specialisten. Lees ons hele verhaal.

Ontzorgen & Gemak

Bij Brok Interieur kunnen we al het werk voor u uit handen nemen, of het nu gaat om het plaatsmaken voor uw nieuwe meubels of een complete verhuizing. Binnen ons vaste netwerk zorgen wij voor een schilder, installateur en verhuizer zodat u geen omkijken meer heeft naar dit proces.

Door middel van ons SecondLife-programma hoeft u zicht niet meer druk te maken over uw oude kwaliteitsmeubels. Wij nemen uw oude meubels mee en doen ons best om deze te verkopen. Zo heeft u niemand aan de deur en krijgt u nog een leuk bedrag voor uw bank. Uiteraard nemen onze bezorgers altijd het verpakkingsmateriaal mee.

Servicegericht

Klantentevredenheid is nummer één bij ons en bij een bezoek aan onze winkel bent u voor ons te gast. We doen er dan ook alles aan om constant onze klanttevredenheid te meten en te waarborgen. Zo kunnen we u nóg beter van dienst zijn. Niets anders dan een 100% tevredenklant doet ons glimlachen.

Inspiratie & Informatie

Blader door de nieuwste woonbladen onder het genot van heerlijke koffie of en doe inspiratie op, op ons tablet terwijl u door een inspirerende fotocollectie scrollt. Onze winkel is een verzamelplaats voor design. Naast de inspi

Eerlijkheid

Wij streven naar een eerlijke prijs en zijn overtuigd van onze meerwaarde die we kunnen bieden door onze service, advies en inspirerende showroom. 

Kwaliteit & Topmerken

Bij Brok Interieur streven we naar een evenwichtige collectie met (nederlandse) topmerken. Investeren in duurzame producten doet u omdat u er vele jaren plezier van zult hebben.