Montis Charly

€ 1.069,00

Gracieus onderstel 

Een gracieus gevormd onderstel en een actief zitcomfort, dat is wat de Montis Charly u biedt. Of het nu komt door de hoge zit, de rechte rug of de natuurlijke stoffering: de Montis Charly voelt zich thuis in elk interieur.

Natuurlijkheid

Ontwerper Gerard van den Berg ontwierp met de Montis Charly een fauteuil die verwijstnaar de elementaire begrippen, waar het bij een fauteuil werkelijk om gaat. Zitcomfort staat voorop, maar ook het design is schitterend in zijn eenvoud. Kijk bijvoorbeeld eens naar hetgracieus gevormd onderstel, dat wordt aangekleed met een zacht gevulde ‘jas’. Wellicht is dat de reden dat de Montis Charly een natuurlijkheid heeft die zo menselijk overkomt. Hoe dan ook, u voelt zich direct thuis als u in de Montis Charly gaat zitten.


Misschien komt het door de zit, die hoger is dan gemiddeld. Of is het de rechte rug van de Montis Charly. Dankzij deze elementen kent de fauteuil een zogenaamd actief zitcomfort dievooral door oudere mensen gewaardeerd wordt. Een eigen persoonlijkheid heeft de Montis Charly in ieder geval wel. Daardoor laat hij zich makkelijk in verschillende stijlen integreren.Voor extra comfort kunt u nog kiezen voor een variant met een mechanisme dat gebruikmaakt van de flexibele stoffering en zo de rug verstelbaar maakt. U bedient de drukveer meteen nagenoeg onzichtbaar pookje en verzet de rug zo in traploze standen.

Getoonde prijs betreft de vanaf prijs.

In showroom? Ja
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Montis
Designer Gerard van den Berg
Levertijd ca. 8 weken
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Montis Charly

Montis Charly

+ + VERGROOT