Montis Chaplin

€ 826,00

Montis Chaplin: voor eethoek of gespreksruimte

Hebt u al een plekje in gedachten voor de Montis Chaplin? Dit is over het algemeengenomen geen stoel die per stuk wordt aangeschaft. Meestal gaat het om meerdereexemplaren tegelijk. Dat komt omdat de Montis Chaplin vooral geschikt is voor sociale gelegenheden. Een heerlijke lunch met het hele gezin bijvoorbeeld, of een zakelijkebijeenkomst. Het strakke design heeft namelijk ook iets warms in zich, waardoor een ophet eerste gezicht heel simpele stoel ineens heel veelzijdig wordt. Waar gaat u de MontisChaplin voor gebruiken?

Ook met wieltjes

Typerend voor de Montis Chaplin is de stoffering. Dankzij de ritsen en de manier waarop het onderstel wordt bekleed door de stoffering lijkt het wel op een kledingstuk uit onze eigen kledingkast. De hoes van de Montis Chaplin is nonchalant gedrapeerd over het onderstel van de stoel. Dat is een van de redenen waarom de Montis Chaplin uitstekend geschikt is voor gebruik in een comfortabele eethoek of zakelijk gespreksruimte. Ook in werkruimtes is de Montis Chaplin goed op zijn plek dankzij de uitvoering met wielen. Voor extra comfortkunt u nog kiezen voor een variant met een mechanisme dat gebruik maakt van de flexibelestoffering en zo de rug verstelbaar maakt. U bedient de drukveer met een nagenoegonzichtbaar pookje en verzet de rug zo in traploze standen.


Brok Interieur over de Montis Chaplin

Over een klassieker als de Montis Chaplin is goed nagedacht. Dat zie je aan alles. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar bij nadere inspectie zijn alle details van de Montis Chaplin toch wel heel vernuftig bedacht.

-- Jeroen Brok

Getoonde prijs betreft de vanafprijs in stof.

In showroom? Ja
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Montis
Designer Gerard van den Berg
Levertijd ca. 8 weken
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Montis Chaplin

Montis Chaplin

+ + VERGROOT