Montis
Axel

Vanaf: € 2.235,00
Kies producten

Axel

+ + VERGROOT

Montis Axel

Montis Axel

De tijd dat designmeubelen alleen mooi waren om naar te kijken, ligt al lang achter ons.Montis Axel bewijst dit, door kwalitatief hoogwaardig design te combineren met optimaalzitcomfort. Bovendien is Montis Axel ontwikkeld om lang mee te gaan.

Montis Axel: strak design, zacht comfort

Het onderstel van Montis Axel is bijna onzichtbaar door het design. Daardoor lijken zowel debank als de fauteuil uit de Montis Axel serie geen verbinding te hebben met de ondergrond.Dit zorgt voor een zeer bijzonder ontwerp, gebaseerd op de fijn gesneden kubistischeombouw van Montis Axel. Het design mag dan strak zijn, toch kent de bank en de fauteuilvan Montis Axel een optimaal zitcomfort. Dit heeft vooral te maken met de vele zachtekussens die in de modellen te vinden zijn. Deze zijn gevuld met een mengsel van latex endacron, waardoor niet alleen het comfort gediend wordt, maar Montis Axel ook een zeer uitnodigend en gezellig uiterlijk krijgt.

Kwaliteit, daar gaat u voor met Montis Axel. Niet alleen qua ontwerp en zitcomfort, maarook qua duurzaamheid. Voor de bank en fauteuil zijn de beste materialen gebruikt, diegaranderen dat de vullingen zich na jaren nog goed houden en de vorm overeind blijft. Dezithoogte van Montis Axel is bewust hoog gekozen om het opstaan te vergemakkelijken.Mocht u dus problemen hebben met opstaan, dan is Montis Axel zeer geschikt voor u.
Merk Montis
Levertijd ca. 8 weken
In showroom? Ja

Vraag offerte aan

De Axel is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Axel-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Axel 1,5 Zits
€ 2.235,00
Axel 3.5 zits bank stof Medina

Normale prijs: € 3.947,00

Aanbiedingsprijs: € 2.999,00

Axel 3.5 zits bank
€ 4.467,00