Leolux
Tamarinde

Vanaf: € 1.225,00
Kies producten

Leolux Tamarinde

+ + VERGROOT

Leolux Tamarinde

Stem Leolux Tamarinde af op uw wensen door te kiezen voor wieltjes of aluminium voetjes en desgewenst voor een kortere zitdiepte. De hoogte van de armen is afgestemd op de Leolux eetkamertafels, zodat de stoelen netjes kunnen worden aangeschoven.

De Tamarinde is de nieuwe eetkamerfauteuil van Leolux. Een rank ogende fauteuil die helemaal naar uw wensen is in te stellen. Zo kunt u de rug verstellen om na de de maaltijd tot rust te komen. Kiest u voor wieltjes of moderne aluminium voetjes? Met een bijpassende Leolux eetkamertafel weet u zeker dat deze Tamarinde van Leolux onder uw eettafel past!
Merk Leolux
Designer Frans Schrofer
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Tamarinde is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Tamarinde-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Tamarinde fauteuil Basic
€ 1.225,00
Tamarinde fauteuil Plus
€ 1.325,00