Leolux Scylla fauteuil Stories

Normale prijs: € 1.765,00

Aanbiedingsprijs: € 1.545,00

Heldere vormen, open lijnen en eenvoud zijn de sterke punten van de Leolux Scylla. De Leolux Scylla is namelijk net zo verfijnd en comfortabel als de overige modellen van Leolux.

U ziet het direct aan de heldere vormen, open lijnen en de eenvoud van het ontwerp: de Leolux Scylla is een ware klassieker. Het elegante metalen frame omlijnt comfortabele strak vormgegeven zitelementen die niet domineren, maar hun kracht vinden in de evenwichtige verhoudingen. Dat oog voor detail een grote rol speelt bij de Scylla is te zien aan de bekleding van de arm en de overgang van arm naar buisframe. Dankzij de sobere vormgeving en de elegante manier waarop het materiaal wordt gebruikt, is de Leolux Scylla een ware aanwinst aan het Leolux-assortiment. 

Leverbaar als fauteuil laag en hoog. De fraaie metalen armdelen van de fauteuil zijn uitgevoerd in chroom of in Epoxy (+ € 105.-). Naar uw wens worden de armleggers bekleed met Leolux-leer of Alcantara. De verende multiplex rugdelen van de Scylla zorgen voor een perfect zitcomfort. Het zitcomfort is er in soft of firm.

Er is een speciale serie met 9 geselecteerde smaken, de Scylla "Stories". 

Er is ook een comfortabele poef leverbaar, actieprijs € 560.-


Getoonde prijs betreft de Scylla Stories Metro, meerprijs hoog € 100.-

In showroom? Nee
Voeg toe aan winkelmandje

Levertijd: 10-12 weken

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Leolux
Designer Gerard Vollenbrock
Levertijd 10-12 weken
In showroom? Nee

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Leolux Scylla fauteuil Stories

Scylla fauteuil Stories

+ + VERGROOT