Leolux
Ponton Next

Ponton Next

+ + VERGROOT

Leolux Ponton Next

[fantastische leefwereld in vele sferen, aanpasbaar aan elk moment] Met eenvoudige elementen maakten de designers van de Leolux Ponton Next elke opstelling, groot of klein, mogelijk. Doordat de ruggen van Ponton draaibaar zijn in vier posities, creëert u comfortabele hoekjes. U kiest een van de vier sferen en varieert vervolgens met kleuren, (dwars verwerkte) stoffen en stiknaden. Ponton Next is er voor iedereen, of u nu op zoek bent naar een serieuze, een chique of speelse bank. 

 

Multifunctionele bank

Draaien, schuiven en koppelen. Alles is mogelijk met de Leolux Ponton. De kubistische elementen met draaibare ruggen nodigen uit tot oneindig experimenteren. Doordat de ruggen van Ponton draaibaar zijn in vier posities, creëert u comfortabele hoekjes. Wilt u een keer lekker onderuit een boek lezen, terwijl de ander liever een film kijkt? Het kan met de Leolux Ponton. De Leolux Ponton creëert voor iedereen zijn gewenste zitmoment, allemaal op hetzelfde meubel. Schuif de elementen aaneen tot een hoekbank of draai de rugsteun om een chaise longue te creëren. Of zet twee chaise longues naast elkaar. Voortaan is het meest comfortabele plekje op de bank geen strijdvraag meer. U heeft er allebei een!


Ervaar de kubistische Ponton bank

Het lage zitlandschap geeft een moderne, jonge uitstraling. Leolux Ponton is een bank die ervaren moet worden. De Leolux Ponton is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden. In de Leolux Design Centers laten onze adviseurs u graag alle mogelijkheden van deze unieke Leolux bank zien. 


Uitvoering

Leolux Ponton is uitsluitend leverbaar in stof. De bekledingsoptie is een leren bies langs de zijkanten. De pootjes van de Ponton bank zijn uitgevoerd in aluminium. En ook verkrijgbaar in een hogere variant. De losse kussens, die ook leverbaar zijn in leer, en twee poufs maken het speelse zitprogramma compleet.


Leolux designers

De Leolux Ponton is ontworpen door de Duitse ontwerpers Braun & Maniatis. De designers hebben de zeer pragmatische instelling die autodidacten eigen is. Zij ontwierpen eerder voor Leolux de Rising Dunes die de prestigieuze Reddot Design Award 2008 in de wacht sleepte. En met de Leolux Ponton bewijst het designduo opnieuw zijn kracht in het verenigen van design en comfort. Een tweede reddot bekroning volgde voor deze Ponton bank. Het model Goncharov  is ook van hun hand. Hoewel dit design iets terughoudender is, spreken de modellen sterk aan door hun chique uiterlijk en hoge comfort.


 

Merk Leolux
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Ponton Next is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Ponton Next-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar