Leolux
Mayon

Vanaf: € 1.965,00
Kies producten

Leolux Mayon bank

+ + VERGROOT

Leolux Mayon

De Leolux Mayon is nu al een Leolux-klassieker. Dit model met haar klassieke maar toch eigentijdse lijnen is breed inzetbaar in uw interieur. De Mayon is een echte alleskunner met een eigen gezicht. Deze Leolux Mayon bank, fauteuil of poef heeft een uistekende zitkwaliteit zoals we van Leolux gewend zijn. De rondingen van de armen en rug nodigen uit om heerlijk te gaan zitten. 

Christian Werner

De Mayon van Leolux is ontworpen door de Duitse ontwerper Christian Werner en hierdoor is er bank ontstaan met een geheel eigen gezicht. Zit u in de overgang van een klassiek interieur naar een meer eigentijdser interieur, dan is de Mayon een ideale partner. Ook in een volledig eigentijdse setting komt de mayon goed tot haar recht in één van haar aansprekende kleuren.  

Verende armen en rijk gedetailleerd

Door de verende armen kunt u eveneens heerlijk liggen op de bank - de armen dienen dan als hoofdkussen. De uitermate rijk gedetailleerde Mayon wordt uitgevoerd met exclusieve aluminium poten en een tactiele zadelsteek en de stoffeerbewerking “Points” aan de buitenkant van de armen en de rug. De Leolux Mayon is een luxeuze en comfortabele aanwinst voor ieder interieur. Dit model 3D in uw woonkamer zien? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Leolux Mayon modellen

Leverbaar als 2 zits-bank, 2,5 zits-bank, 3 zits-bank, fauteuil, sluimerkussen en pouf.

  • Compacte bankenserie
  • Leverbaar in diverse maten
  • Rijke uitstraling door stijlvolle ‘Points’ stoffering
  • Extra comfort door de verende armen
  • Mooie aluminium poten in drie hoogtes (standaard, - 2 cm en + 2 cm). Optioneel leverbaar in alle Leolux lak- en epoxykleuren. (M.u.v. Brush & Metallicbrush)
  • Zitdiepte optie van - 2 cm
Tijdelijke actie: t/m 1 september 2018 is de Mayon in leer extra aantrekkelijk geprijsd!
Merk Leolux
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Ja

Vraag offerte aan

De Mayon is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Mayon-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Mayon fauteuil
€ 1.965,00
Mayon 3 zits bank
€ 3.040,00