Leolux
Felizia

Vanaf: € 2.125,00
Kies producten

Leolux Felizia

+ + VERGROOT

Leolux Felizia

De zachte rondingen van Felizia nodigen uit om haar comfort te verkennen, de kussens op de armen om lekker weg te kruipen of uw hoofd te laten rusten. In deze bankenserie verzamelde Leolux al haar kennis van vormgeving en ergonomie. Het resultaat is een unieke bank, die een absoluut topcomfort verenigt met een toegankelijk design. Om uw comfort te maximaliseren, is Felizia ook leverbaar met een hoge rug. Vertrouwd, smaakvol en edel, bij elkaar gebracht zoals alleen Leolux dat doet.

De Leolux Felizia serie

Leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2,5 en 3-zitsbank (met hoge of lage rug) en als pouf. De banken en fauteuil zijn voorzien van vrijverende rugdelen die zich vormen naar uw lichaam. Comfortopties: Felizia is leverbaar met een aangepast zithoogte (+ of – 2 cm) en met een grotere zitdiepte (+2cm). De poten zijn standaard uitgevoerd in gepolijst aluminium. Optioneel in lak of epoxy, m.u.v.(Metallic) Brush.

Merk Leolux
Designer Axel Enthoven
Levertijd 10-12 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Felizia is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Felizia-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Felizia fauteuil lage rug
€ 2.125,00
Felizia fauteuil hoge rug
€ 2.250,00
Felizia 3 zits lage rug
€ 3.195,00
Felizia 3 zits hoge rug
€ 3.395,00