Leolux
Faya Lobi

Leolux Faya Lobi

+ + VERGROOT

Leolux Faya Lobi

Leolux Faya Lobi is een doordacht ontwerp dat door zijn maatvoering heel veel combinaties mogelijk maakt. Leolux Faya Lobi leent zich echt voor bekleding in stof en is vanwege zijn karakter niet uitvoerbaar in leer. Voor een optimale sfeerbeleving voorziet u uw interieur met pouf en bijpassende kussens. De kussens van deze Leolux hoekbank kunnen wel in leer worden uitgevoerd. De Faya Lobi van Leolux is ook leverbaar in compactere aanbouw.

Zitdiepte zelf bepalen

De aanbouwserie Faya Lobi biedt haar bezitter alle dimensies om ontspannen en comfortabel weg te dromen. De verleidelijk uitgestrekte zitplaatsen met verschillende dieptes zorgen ervoor dat liggen even aanlokkelijk is als rechtop zitten. De brede, zachte rug van deze veelzijdige Leolux hoekbank smeedt een samenhangend beeld met de diepe zittingen. Ontwerper Hugo de Ruiter zette de droom van passie en romantiek neer in een herkenbaar beeld. Faya Lobi van Leolux is een zitidee om in uw hart te sluiten, zodat het niet bij dromen hoeft te blijven.


Merk Leolux
Designer Hugo de Ruiter
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Faya Lobi is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Faya Lobi-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar