Welkom

Leolux
Edison

Edison

+ + VERGROOT

Leolux Edison

Zacht en uitdagend door de vernieuwers van Leolux 

Wie durft te kiezen voor echt comfort en uitdagende details, kiest voor Edison. De ultieme bank voor de liefhebber van natuurlijk leer, innovatief uitgevoerd, met direct herkenbare zachtheid. Maar ook met verrassende details. In het stikwerk, bijvoorbeeld, dat op ambachtelijke wijze met de hand is afgeknoopt. 
Extra mooi zichtbaar in afwijkende garenkleuren. En let ook eens op het detail dat de kussens verbindt: een oplossing die zowel subtiel als verrassend is. 
De Edison kussens zijn voorzien van een vulling die zich vormt naar het lichaam. Dit bevordert comfort en ergonomie voor de gebruiker. 
Om het zachte uiterlijk te behouden de kussens dagelijks opkloppen. Ontwerper Christian Werner voorzag Edison van uitgekiende maatoplossingen en zachte rondingen in het frame, dat volledig werd bekleed voor nog meer visuele zachtheid. 
Maar misschien nog wel het meest overtuigend is de ultieme donzigheid van de kussens die u omarmen en laten wegkruipen in uw eigen Edison
 • Komt extra tot zijn recht in een edele Leolux leerkwaliteit als Raffino.
 • Rijke stikdetails met ambachtelijke afwerking. 
 • Verrassend detail dat de kussens verbindt. 
 • Hoog comfort door de royale kussens, met losse plooiende stoffering. 
 • Opties voor zithoogte (+1,5cm) en -diepte (-2cm).
Merk Leolux
Levertijd 6-8 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Edison is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Edison-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar