Welkom

Leolux
Boavista

Leolux Boavista

+ + VERGROOT

Leolux Boavista

Leolux  Boavista verenigt compacte design met een geweldig comfort. Onmiddellijk herkenbaar als een ontwerp van Enthoven: lichtvoetig en subtiel, binnen een vertrouwde vormentaal. En zoals de naam verraadt, werd er door Leolux speciale aandacht besteed aan de afwerking. Met een stoffering die als een briefomslag lijkt te zijn dichtgevouwen en mooie stoffeerdetails aan de binnenzijde van de arm en op de zijkant van de rug.

De subtiele schoonheid van Boavista

De uitvoering met een hoge rug brengt meer steun en een aangenaam gevoel van geborgenheid. Deze versie onderscheidt zich bovendien van een subtiele extra decoratie; een stiknaadje dat het grote vlak van de rug visueel breekt. Genieten van de wereld om u heen, is des te aangenamer vanaf een goed vormgegeven zitplaats. Boavista maakt de belofte van schoonheid meer dan waar! 

  • Als fauteuil, 2-zits, 2,5 zits, 3-zits en als pouf.
  • Keuze uit een hoge rug of een lage rug.
  • Fraaie stoffeerdetails op de binnenkant van de arm en de zijkant van de rug.
  • Meeverende rug, voor extra hoog comfort. In drie verschillende zithoogtes leverbaar (-2, 0, +2 cm)

Merk Leolux
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Boavista is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Boavista-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar