Leolux
B flat

Vanaf: € 4.625,00
Kies producten

B flat

+ + VERGROOT

Leolux B flat

Trendy lage zitbank met verstelbare rug

De naam Leolux B flat geeft het al aan: dit is het model uit de Leolux-collectie met de laagste rug. Daardoor wordt een fraaie balans gecreëerd tussen rechte en ronde vormen. Bovendien kent de Leolux B-flat een uitmuntend zitcomfort.

Leolux B flat: de laagste rug mét zitcomfort

Wanneer de ruggen van de Leolux B-flat zijn neergeklapt, verdwijnen ze volledig en draaien vanuit nulstand weer omhoog tot ze het door u gewenst comfortniveau hebben bereikt. De karakteristieke ruggen van de Leolux B-flat draaien in een ronde bedding, waardoor de perfecte balans tussen rechte en ronde vormen optimaal tot zijn recht komt.

Interior Innovation Award Cologne

Volkomen terecht dus dat de Leolux B-flat in 2006 genomineerd werd voor de Interior Innovation Award Cologne! De verstelbare rugdelen kunnen bovendien in vrijwel iedere stand worden geplaatst. Alleen het hoekelement van de Leolux B-flat en een deel van de schakelbank zijn niet verstelbaar. De Leolux B-flat is een zeer flexibel model, waarvoor naast losse banken ook diverse aanbouwelementen verkrijgbaar zijn. Mocht u bijvoorbeeld een hoekbank willen creëren, dan biedt de Leolux B-flat u twee mogelijkheden: aan het hoekelement bouwt u aan beide zijden een element bij, of u voegt één extra deel toe aan de schakelbank, waardoor een compactere set ontstaat. In het leveringsprogramma van de Leolux B-flat vindt u een fauteuil, twee banken en diverse aanbouwelementen.

Uw eigen Leolux B flat samenstellen

Net als de rest van de Leolux-collectie is de Leolux B-flat verkrijgbaar in vele soorten kleuren in stof en leder. Voor extra comfort kunnen de onderdelen zonder rug optioneel worden voorzien van speciale kussens. Het onderstel van de Leolux B-flat is vervaardigd uit gepolijst aluminium. B flat, de laagste bank van de Leolux collectie met vlak liggende ruggen voor een schitterende transparante optiek. In deze positie dient elke rug als “casual” zitplaats. Wie in B flat zit, kiest het juiste comfort door de rug in de ronde bedding in kleine stapjes omhoog te draaien. Het aluminium onderstel is leverbaar in twee hoogtes. B flat is individueel zitten in een uitgebreid zitlandschap. Een absolute designtopper van Leolux, bekroond met een reddot design award.

Merk Leolux
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De B flat is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de B flat-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar