Leolux
Adartne

Vanaf: € 2.085,00
Kies producten

Adartne

+ + VERGROOT

Leolux Adartne

De Leolux Adartne serie wordt uitgevoerd in een fauteuil, een 2- en 2,5 zits bank en een pouf in 2 afmetingen. De Adartne van Leolux is voor mensen die van strakke belijningen houden. De bank hangt in het frame en dit geeft een mooi ruimtelijk beeld. Daglicht heeft zo alle mogelijkheid om de woonkamer binnen te vallen. Dit maakt de Leolux Adartne ook geschik voor de kleinere ruimtes waar licht een belangrijke factor is. 

 Zoals we van Leolux gewend zijn is dit model weer helemaal naar uw wensen aan te passen. Het frame kunt u gelakt krijgen in alle Leolux epoxy, Spruzza en Cristallo kleuren als in geslepen RVS. Zelfs het stiksel kunt u kleuren naar uw wens.

Merk Leolux
Designer Natalie Buijs
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Adartne is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Adartne-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Adartne fauteuil

Normale prijs: € 2.085,00

Aanbiedingsprijs: € 1.795,00

Adartne bank 2-zits

Normale prijs: € 2.795,00

Aanbiedingsprijs: € 2.425,00