Welkom

Design on Stock Djenné draaifauteuil

€ 1.199,00

Designonstock Draaifauteuil Djenné maakt het nog eenvoudiger om de zithoek in te richten. De fauteuil kan op praktisch elke plek in de woonkamer geplaatst worden, doordat hij met één beweging richting de bank of bijvoorbeeld de tv gedraaid kan worden. Designonstock Djenné’s ranke uiterlijk wordt geaccentueerd door de doorlopende belijning aan de voorzijde. Een mooi detail is de voet, die door het platte uiteinde één lijkt te worden met de vloer.

Aan het zitcomfort is veel aandacht besteed, het losse kussen geeft een stevige zit en de rug biedt een goede ondersteuning aan de schouders. Met deze fauteuil kan je alle kanten op!

  • Verkrijgbaar in 104 uitvoeringen in stof en 49 uitvoeringen in leer.

Designonstock is een Nederlands designmerk en hanteert korte levertijden van 2-3 weken. Door samen te werken met gerenomeerde ontwerpers als Henk Vos, Roderick Vos en Gerard van den Berg heeft Designonstock zich binnen korte tijd tot een populair designmerk weten te ontwikkelen. En dat allemaal voor een aangename prijs.

Getoonde prijs betreft de vanafprijs.
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Design on Stock
Designer Gerard van den Berg
Afmetingen 77 x 70 x 86 cm
Levertijd 4 weken
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Djenné draaifauteuil

+ + VERGROOT