Design on Stock
Aikon

Vanaf: € 719,00
Kies producten

Designonstock Aikon hoekbank

+ + VERGROOT

Design on Stock Aikon

De Designonstock Aikon is één van de populaire modellen van het Nederlandse merk Designonstock. De Aikon bevat veel details en het minieme pootje versterk de uitstraling van de bank. Ga lekker liggen in de heerlijke kussens en de armleuning is zo zacht dat je er lekker tegenaan kunt liggen. Marike Andeweg heeft deze Designonstock-serie ontworpen. Op zoek naar een betaalbare tijdloze bank? Kies dan voor de Aikon. 

Designonstock Aikon bank

De volgende modellen vallen binnen de Aikon-serie: 2,5-zits, 3-zits en 4-zits. Naast deze banken heeft de Aikon-serie eveneens een fauteuil, love seat en poef. Uw Aikon model uitzoeken? Neem contact op voor gratis advies. 


Merk Design on Stock
Levertijd 3 - 4 weken
In showroom? Nee

Vraag offerte aan

De Aikon is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Aikon-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Aikon poef
€ 719,00
Aikon 2,5-zits
€ 1.949,00
Aikon 3-zits
€ 1.999,00
Aikon 4-zits
€ 2.099,00
Aikon love seat
€ 1.599,00