Auping Original bedmodel

€ 2.755,00

Original Bedmodel

 
De basis van het Original bed model zijn de Auping spiraalbodems. Het is een aluminium frame met een helder ontwerp en optisch slanke, zacht afgeronde poten in alle Auping lakkleuren verkrijgbaar. Er kan gekozen worden uit een vlakke, handverstelbare, 1,2 of 3 motorige uitvoering. Het hoofdbord is verkrijgbaar in gelakte of twee gestoffeerde opties.
 
Hoofdbord Straight is een minimalistisch houten hoofdbord met afgeronde hoeken. Alle Auping lakkleuren mogelijk. Hoogte 85 of 95 cm.
Hoofdbord Outline is dun en minimalistisch gestoffeerd hoofdbord afgewerkt met een subtiele koordbies. Aan beide zijden 7 cm oversteek. en verkijgbaar in 85 en 95 cm hoogte.
Hoofdbord Stitch is een stoer hoofdbord met modern horizontaal strepenpatroon. Aan biede zijden 9 cm oversteek en verkijgbaar in 85 en 95 cm hoogte.
 
Verhogingsset van 7 cm. ( € 100,- ).
 
Prijs is een vaste uitvoering 180/160x200 incl. Inizio matrassen en hoofdbord Straight.
 
In showroom? Ja
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Auping
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Auping Original bedmodel

Original bedmodel

+ + VERGROOT