Auping Essential

€ 2.355,00

Auping Essential

De Auping Essential, met aluminium omranding en houten en kunststof hoofdbord, heeft een heldere vormgeving. De ranke belijning, het licht gebogen hoofdbord en de licht gebogen poten vertegenwoordigen de essentie van slapen.

De Auping Essential is verkrijgbaar in 10 kleuren. Het hoofdbord kan ook gestoffeerd geleverd worden ( in alle stoffen uit de Auping stoffen collectie ) Het bed is ook verkrijgbaar zonder hoofdbord . Ook zijn er bijbehorende aanhaaktafeltjes verkrijgbaar.

De Essential kan ook in een hoge variant besteld worden . De verhogingspoten zijn 7 cm hoog ( € 100,- ). Deze kunnen ook onder bestaande Essential modellen geplaatst worden. 

De Auping Essential twee persoons is met vaste spiraalbodems en Inizio matrassen verkrijgbaar vanaf € 2295,- ( excl. achterwand en tafeltjes )

 

In showroom? Ja

* Verplichte velden

€ 2.355,00
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Auping
Designer Köhler Wilms
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Auping Essential

Essential

+ + VERGROOT