Auping Auronde 1500

€ 2.695,00

De Auronde is een echte designklassieker, die al meer dan 35 jaar bestaat. Het bed gaat met z’n tijd mee en wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste smaken en eisen. Zo is onlangs het hoofdeinde verhoogd, zodat uw kussen nog beter op zijn plaats blijft liggen.     Verkrijgbaar in vier modellen met elk een eigen uitstraling: Auronde met hoofdeind, Auronde met kastelement, Auronde met achterelement en Auronde met achterwand. Verkrijgbaar in alle Auping beits en vollakkleuren, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak. Verkrijgbaar in diverse maten en in vlakke en verstelbare uitvoeringen. Fraai te combineren met diverse Auronde accessoires, zoals het Auronde tafeltje, dressoir en kastje. De Auronde 1500 heeft een bedrand hoogte van 41,5 cm.

 
Prijs vanaf € 2695,- ( 160/180x200 met vaste spiraalbodems en Inizio matrassen )
 
 
In showroom? Ja

* Verplichte velden

€ 2.695,00
Voeg toe aan winkelmandje

Vragen of advies?
Mail onze adviseurs of bel (074) 2913126.

Details

Serie
Merk Auping
Designer Frans de la Haye
In showroom? Ja

Verzending & Bezorging

Pakketpost
Kleine paketten zullen via pakketpost worden verzonden.
Bestel & HaalU kunt uw online bestelling afhalen bij één van onze winkels in Hengelo (O).
Bezorging & MontageBrok Interieur beschikt over een eigen montageteam. Uw aankoop wordt zorgvuldig door ons team afgeleverd en (indien nodig) gemonteerd. U zult telefonisch worden bereikt om een bezorgafspraak te maken.

Vragen? E-mail onze klantenservice of bel ons gerust op 074 2913126.

Garantie

CBW Erkend


Brok Interieur is CBW Erkend en dat geeft veel voordelen en vooral zekerheid: 

  • Veilig aanbetalen
  • Extra garantie
  • Onpartijdige klachtafhandeling

Officieel dealer

Wij houden van eerlijkheid. Daarom garanderen wij dat alle merken die Brok Interieur verkoopt 100% echt zijn en dat wij officieel dealer zijn van het desbetreffende merk. Simpel toch? Lees meer over de garantievoorwaarden.Auping Auronde 1500

Auronde 1500

+ + VERGROOT