Arco
Side Store wandmeubel

Side Store wandmeubel

+ + VERGROOT

Arco Side Store wandmeubel

Dit programma bestaat uit diverse modellen staande of hangende kastelementen, verkrijgbaar geheel in kleurlak, in fineer (achterzijde in lak) of in een combinatie van beiden. De kasten kunnen ook voorzien worden van een topblad in massief hout (de rest van de kast dan in lak) of corian (cameo white). De Side-store kasten kunnen in combinatie met het Arco tafelprogramma en de projectcollectie Graphic Module toegepast worden (afwijkingen in kleur en structuur tussen de diverse houten delen zijn evenwel niet te vermijden).

Algemene specificaties

Het topblad, de deuren, laden en kleppen zijn afgewerkt met een massieve omlijsting in dezelfde houtsoort als het fineer. Er is keuze uit diverse onderstellen (zie pag. 54). De fronten zijn standaard voorzien van rechte greepjes (7,5 cm) in ALU lak. Zonder meerprijs zijn de greepjes ook mogelijk in een andere standaard Arco kleurlak. Tegen meerprijs zijn diverse andere greepjes mogelijk (zie pagina 54). Bij kasten met een romp in fineer worden de achterwand (aan de binnen- en buitenzijde) en eventuele ladenbakken altijd in lak liver grey uitgevoerd. De kasten zijn aan de achterzijde zodanig afgewerkt ze niet vrij in de ruimte te plaatsen zijn. Indien dit toch gewenst is, kan hiertoe een paneel in kleurlak of fineer besteld worden (echter niet mogelijk bij het lowboard). Prijzen op aanvraag.

De laden en deuren worden standaard voorzien van een soft closing systeem. Specificaties van de uitvoeringen in kleurlak Alle onderdelen (topblad, romp, fronten) zijn uitgevoerd in lak. Eventuele schappen zijn ook in lak uitgevoerd. Specificaties van de uitvoeringen in fineer Het topblad, de romp en de fronten zijn uitgevoerd in fineer. Eventuele schappen zijn ook in fineer uitgevoerd. De binnen- en buitenzijde van de achterwand zijn dan in lak liver grey.

Specificaties van de uitvoeringen in een combinatie van kleurlak en fineer U kiest het topblad, de romp en de fronten in lak of fineer. De volgende zes combinaties zijn derhalve mogelijk:

 • topblad in lak;
 • romp in lak;
 • fronten in fineer (eventuele schappen in lak) topblad in lak;
 • romp in fineer;
 • fronten in fineer (eventuele schappen in fineer) topblad in lak;
 • romp in fineer;
 • fronten in lak (eventuele schappen in fineer) topblad in fineer;
 • romp in fineer;
 • fronten in lak (eventuele schappen in fineer) topblad in fineer;
 • romp in lak;
 • fronten in lak (eventuele schappen in lak) topblad in fineer;
 • romp in lak;
 • fronten in fineer (eventuele schappen in lak)Merk Arco
Levertijd 8-10 weken
In showroom? Ja

Vraag offerte aan

De Side Store wandmeubel is een serie en bestaat uit een collectie van verschillende modellen. Bekijk de modellen uit de Side Store wandmeubel-serie voeg het product online toe aan uw offerte.  Hoe kan ik online een offerte samenstellen?


Bekijk modellen & start offerte-aanvraag 

Advies nodig?

Hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Op zoek naar de juiste stijl die bij u past? Kom langs voor 3D interieuradvies of bel voor vragen met één van onze interieuradviseurs 074 2913126. 


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Producten
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar