Interieuradvies

Voor interieuradvies, woonideeën en oplossingen komt u naar Brok Interieur in Hengelo. Onze interieuradviseurs zetten uw woonwensen om in een interieur op maat. Samen ontdekken we uw wensen en komen we tot uw ideale woonoplossing. Hadden we al gezegd dat het gratis is?

Neem vrijblijvend contact opof bel 074-2913126


Specifiek interieuradvies voor uw unieke situatie

Van klassiek naar modern, betaalbaar wonen of wilt u juist luxe en comfort? Maak kennis met één van onze adviseurs. Elke woonsituatie is uniek, net als elk interieuradvies dat Brok Interieur u vrijblijvend verstrekt. Met behulp van Navigram software maken wij een uniek interieurontwerp inclusief kleuradvies en lichtadvies dat helemaal is afgestemd op uw wensen, eisen en woonsituatie. Wij zien het dan ook niet zomaar als een binnenhuisadvies, maar als een echt thuisadvies. Brok Interieur helpt u om het ware thuisgevoel te creëren.

 

Uw inrichting in 3D

Navigram is de software die Brok Interieur gebruikt voor het opstellen van uw interieurontwerp. Hiermee kunnen we u snel en gemakkelijk laten zien hoe bepaalde meubels en accessoires in uw woonkamer tot hun recht komen. Kleuren, materialen en posities zijn allemaal simpel aan te passen, zodat u snel het juiste gevoel krijgt.

 

Thuisadvies op afspraak

U mag natuurlijk ook naar onze drie etages tellende woonwinkel komen, zodat u aan de hand van de inspirerende modellen die wij hebben staan kunt bepalen wat de randvoorwaarden moeten zijn voor uw specifieke interieuradvies. Omdat het vrijblijvend is verplichten we u tot niets. Zie het maar als een voorbereiding op het thuisadvies dat we op afspraak bij u thuis komen opstellen. Aan de hand van dit binnenhuisadvies en kleuradvies kunt u vervolgens bij ons in de zaak op uw gemak rondkijken naar passende meubels en accessoires. Kom langs in Hengelo, laat u inspireren en maak vrijblijvend een afspraak voor gratis interieuradvies bij u thuis!

Waarom gratis interieuradvies bij Brok Interieur?

  • Persoonlijk advies op maat
  • Ontdek uw eigen stijl samen met onze adviseur
  • Advies in onze inspirerende winkel
  • Uw interieur wordt in 3D-weergave gepresenteerd
  • Het interieuradvies is GRATIS
Bel voor een vrijblijvend adviesgesprek 074 2913126.
 

Maak gratis een afspraak

 

Bezoek onze woonwinkel

Brok Interieur - Afdeling Wonen & Textiel
Drienerstraat 47
7551HL Hengelo
Tel: 074 2913126
info@brokinterieur.nl
textiel@brokinterieur.nl