Advies

Met onze passie voor service, kwaliteit en advies helpen wij u graag. In onze filosofie begint alles met een advies. De merken die in onze winkel staan zijn dan ook zorgvuldig uitgezocht. Door u te adviseren op het gebied van wonen, slapen en textiel leveren wij toegevoegde waarde. Dat is echt des Brok's. Samen met u ontdekken we wat bij u past. We maken vrijblijvend een 3D interieuradvies aan de hand van uw woonruimte. Wat wilt u bereiken met uw interieur en welke indeling, stoffen, meubels, verlichting hebben we nodig om juist dat interieur te creëren dat u raakt. Kortom, uw stijl is bij ons in goede handen - al sinds 1932.


3D Interieuradvies

Wij helpen u graag uw woning opnieuw in te richten met behulp van onze 3D software. Zo ontstaat voor uw ogen uw nieuwe interieur dat u kunt bekijken op een plattegrond of als animatie (3 dimensionaal) vanuit elk punt in uw virtuele kamer! Gemakkelijk wordt uw kamer virtueel omgetoverd met diverse meubelstukken, soorten verlichten en kleuren.

Meer over 3D Interieuradvies

Thuisadvies

U kunt een afspraak maken voor thuisadvies op maat. Eén van onze adviseurs zal langskomen om voor een afspraak bij u thuis om samen de mogelijkheden te ontdekken. Geheel vrijblijvend natuurlijk. 

Slaapadvies

Bij Brok Slapen kunt u terecht voor een slaapadvies op maat. Slaapt u niet lekker, wordt u niet uitgerust wakker, pijn aan uw gewrichten of een allergie? Onze team van adviseurs staat voor u klaar om u te voorzien van een goed advies. Met merken als Auping, Tempur en Pullman hebben we voor u de juiste oplossing in huis. Meer over slaapadvies.

Lichtadvies

Op zoek naar design verlichting? Meer sfeer in uw woonkamer door verlichting? Wij helpen u graag verder. Lees meer over lichtadvies.